Storm Lineage2 Network

Seting new limits among l2 private servers.
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 I need some help with an error

Go down 
AuthorMessage
RedRover
Guest



PostSubject: I need some help with an error   Sat 16 Aug - 5:08:05

2008.8.15 21:52:30
OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6001)
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2394 MHz with 2047MB RAM
Video : ATI Radeon HD 2600 Pro (517)
PosCode : LS1:0:0:0 4/0

General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

That's the error I get

Thing is I updated my client and applied the patch and everything

So what's the issue?

It pops up right as I click start and I don't even get into the game
Back to top Go down
RedRover
Vagabond
Vagabond


Posts : 1
Join date : 2008-08-16

PostSubject: Re: I need some help with an error   Sat 16 Aug - 5:19:22

woops nevermind I'm retarded

XD

Heh

Maybe you should make your patcher extract to "Lineage II" and not "LineageII"

Was wondering why I had two folders
Back to top Go down
View user profile
Bloody
Baron
Baron
avatar

Posts : 545
Join date : 2008-05-15
Location : Bulgaria

PostSubject: Re: I need some help with an error   Sat 16 Aug - 13:53:34

check your client..
Back to top Go down
View user profile http://data.bg
Sponsored content




PostSubject: Re: I need some help with an error   

Back to top Go down
 
I need some help with an error
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Storm Lineage2 Network :: Server Help Section :: Player Support-
Jump to: